Skip to content
relevant-tv-square

Frequently Asked Questions

Wat is het verschil tussen Narrowcasting en Relevant Casting?

Narrowcasting en Relevant Casting zijn vormen van “in-store”-marketing waarbij specifieke informatie wordt uitgezonden op een beeldscherm dat is afgestemd op een specifieke locatie en/of een specifieke doelgroep. 

Relevant Casting onderscheidt zich ten opzichte van Narrowcasting door de inhoud nog verder te specificeren en zo de kans op herkenning bij de consument te vergroten. Door Relevant Casting speel je in op future-proof retailing.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Relevant Casting?

Het belangrijkste voordeel is dat de algehele doelgroep is onderverdeeld in kleine subgroepen. Hierdoor wordt de klant direct en persoonlijk aangesproken. Dit werkt drempelverlagend voor gerichte productverkoop evenals voor de interactie tussen de klant en medewerkers. Daarnaast geen Relevant Casting continue mogelijkheid tot aanpassing van content voor deze subgroepen

Kan ik zelf inhoud toevoegen en verwijderen?

Jazeker. En door gebruik te maken van embedded content is het nog makkelijker en sneller te onderhoud. Geen gedoe met zelf uploaden en comprimeren van de juiste bestanden en formaten.

Wat is de prijs van Relevant Casting?

De prijzen van Relevant Casting zijn te vinden op onze prijzenpagina.

Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden.

Kan je het antwoord niet vinden of kom je er even niet uit? Je kan altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Ga hiervoor naar onze contactpagina.

Ik heb een vraag voor iets anders dan Relevant Casting

Ook met vragen die niet specifiek betrekking hebben op Relevant Casting helpen we je graag. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op. Dit kan op onze contactpagina.